TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Webkamera Információk

Új 7/24 kerékpárszervíz állomás nyílt Mátrafüreden a High-Tech Sportok Bázisánál

Mátrafüred, Magyarország – A Mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa együttműködésben a Gyöngyös-Mátra TDM-mel büszkén jelenti be, hogy mára elkészült az új, állandóan nyitva tartó kerékpárszervíz állomás, amely a kerékpározás szerelmeseinek lett kialakítva. Ez a modern létesítmény kifejezetten azoknak a kerékpárosoknak jött létre, akik a Mátrában tervezett túráik előtt vagy után igénylik kerékpárjaik karbantartását vagy egyszerű felfújását.

Az új szervízpont minden nap, éjjel-nappal elérhető, így garantálva, hogy a kerékpárosok bármikor hozzáférhessenek a szükséges szervizszolgáltatásokhoz.
A projekt megvalósítását a 4 Évszak cégcsoport vállalta, míg a szerelőtornyot a helyi TDM szervezet biztosította. A kerékpárszervíz állomás megnyitása kiemelten aktuális, mivel ezen a héten kerül megrendezésre a Tour De Hongrie kerékpárverseny, amely jelentősen növeli a régióba érkező kerékpárosok számát. Az állomás nemcsak praktikus megoldást nyújt, hanem hozzájárul a régió kerékpárosbarát környezetének fenntartásához is.