TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Webkamera Információk

Zosh e-roller

E-MOUNTAIN ROLLER ÖSVÉNYTÚRÁK ZOSH E-SCOOTEREKKEL

Fedezd fel az elektromos tereproller őrületét egy teljesen új dimenzióban Mátrafüreden! Bemutatjuk neked a legújabb Zosh E-scooter flottánkat, ahol az e-rollerélményt egy magasabb szintre emeltük. Dupla motorral (2x750W) és masszív kerekekkel a legkeményebb terepeken is könnyedén száguldhatsz. Az első teleszkóp és a nagy ballonos kerekek pedig garantálják az utazás kényelmét.

A különlegességünk, hogy a Zosh E-scooter flottánk ülésekkel is kiegészíthetőek, így mindazok, akik a kényelmet preferálják, megtalálhatják a számukra ideális túrázást. Fedezd fel az egész Mátrát ezzel a forradalmi járművel, és élvezd a gondtalan felfedezés élményét.

Ezek a legújabb francia fejlesztésű elektromos tereprollerek kizárólag nálunk érhetőek el Magyarországon, így Te lehetsz az első, aki kipróbálja ezt az izgalmas kalandot. Választhatsz egyéni bérlést is, vagy csatlakozhatsz egy túrához, ahol a túravezető segítségével fedezheted fel a Mátra rejtett szépségeit.

Az e-rollerek könnyen szállíthatóak, így bármelyik országrészbe kiszállíthatjuk őket, és csoportoknak is szervezünk személyre szabott túrákat. Kérj egyedi árajánlatot: info@4evszak.hu

További informáci https://4evszak.hu/matrafured/e-mountain-roller-osvenyturak-zosh-e-scooterekkel/