TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Webkamera Információk

A nyáriszünet 10 hetében újra “10 hét 14 program” rendezvénysorozat

 

A gyöngyösi Tourinform Iroda egész nyáron átívelő programsorozata színvonalas kikapcsolódási lehetőséget nyújt a város lakóinak és látogatóinak. A rendezvény neve „10 hét 14 program”, röviden „10 14” (Kékesről ismerős lehet a szám). A nyáriszünet 10 hetében14 séta és program fogja bemutatni Gyöngyöst és annak környékét, mindig egy-egy témát helyezve a középpontba és ünnepelve a várossá válásanak 690. évfordulóját is.

 

Lesz szó a város épületeinek történelméről, szobrairól, a Mátra Múzeum parkjáról, de részt vehetünk egy kellemes mátrafüredi sétán is. Különleges buszos városnézések alkalmával rendhagyó utazásra várjuk Gyöngyös egyik végétől a másikig, de az éjszaki vároban is gyöngyösrködhetünk együtt.

 

Az eseményeken való részvétel ingyenes és előzetes regisztrációt sem igényel – a farkasmályi bor- és pincetúra kivételével. Garantált programok, akár két fő részvetővel is megtartjuk őket. Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt, aki szeretné jobban megismerni Gyöngyöst és a környéket!

A programváltozás jogát fenntartjuk.

 

Az egyes programok részletes leírását folyamatosan frissítjük a honlapunkon és facebook oldalunkon is. Személyesen érdeklődhet a részletek felől a Tourinform irodában Gyöngyös Fő terén.

 

A rendezvénysorozat több helyi szervezettel és intézménnyel való közös együttműködés nyomán jött létre.