TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Webkamera Információk

Személyi jövedelemadó 1%

Egyesületünk jogosult az SZJA 1% gyűjtésére, adóbevallása készítésekor, kérjük, gondoljon a Mátrára, támogassa további sikeres közhasznú tevékenységünket!

                                                                                   

                                    A Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület adószáma:

                                                      18593341-2-10

 

 

A Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület azzal a céllal jött létre, hogy Gyöngyös és Mátra turisztikai szolgáltatóit összefogja, közös termékfejlesztést és marketing munkát létrehozva, mint helyi turisztikai desztinációs szervezet. Az egyesület közel 100 fős tagsággal működik. Az Magyar Turisztikai Ügynökség és az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ szakmai partnere, együttműködő partnere országos turisztikai szervezeteknek, a tágabb térség, a Mátra-Bükk meghatározó aktív szereplője. Az egyesület székhelye, a fenntartásában működő gyöngyösi Tourinform iroda, mely kibővített szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket a hagyományos belföldi turisztikai információszolgáltatáson túl.

 

Az Egyesület céljai:

A Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület Gyöngyös és a Mátra turisztikai szolgáltatóit fogja össze. Célja a térség turisztikai marketingjének segítése és a vendégéjszaka szám növelése mellett az itt eltöltött idő nyújtása. Az ide látogató turisták informálása weboldal és ingyenes nyomtatott kiadványok segítségével. A Mátra élmény minden évszakban szlogen ismertté tétele. Emellett a turisztikai kínálat fejlesztése, vendégelégedettség további javítása, magasabb költést generáló vendégkör megnyerése.

Az Egyesület céljai elérése és a település szintű marketing tevékenység érdekében az alábbi legfontosabb feladatokat látja el
 (a teljesség igénye nélkül):

információszolgáltatás: Tourinform iroda fenntartása, működtetése

termékfejlesztés – aktív Mátra imázsépítés

térségi programok, garantált programok koordinálása

bakancsos és kerékpáros termékfejlesztés

kiadványkészítés (látnivalós térképek, 10 nap tematikus sorozat)

TDM IT rendszer, turisztikai portál / információs működtetése (www.gyongyos-matra.hu)

PR munka, média megjelenések

vásárokon való aktív részvétel

study tourok (szakmai, média) lebonyolításában való aktív részvétel

ajándéktárgyak készíttetése, értékesítése, borshop