TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Webkamera Információk

Sebőkméz Mézgyógyászat Apiterapia

 

A Mátrába vezető 24-es út mellett, a Károly Róbert Diákhotellel szemben található családi méhészetben tett látogatás alkalmával betekinthetünk a méhek titkos életébe. Időjárás függvényében kaptár bontás, méh anya keresése is a program része lehet. Természetesen a díjnyertes mézek kóstolására és méz vásárlásra is nyílik lehetőség, valamit méhészeti termékekkel való ismerkedésre is.

Igény szerint méhészeti előadás: 60-90perc

 

Élvezzük a kaptárlevegős faház jótékony hatását

A méhészeti termékek mellett maga a kaptár levegője is gyógyító hatással rendelkezik. A kaptárlevegő belélegzésével nagymértékű javulást érhetünk el heveny és idült légúti betegségek (hörgőgyulladás, asztma, dohánytüdő, emfizéma), kruppos köhögés, alvászavar, kiégési szindróma, depresszió kezelésében.

A kaptárlevegő mellett a méhek szárnyai által keltett mikro rezgések is serkentik a gyógyító hatást. Minden élőlény egyedi biorezgéssel rendelkezik. Az ember biorezgés szükséglete 7,38 hertz, ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az immunrendszer megfelelően működjön a vírusok, baktériumok és élősködőkkel szemben. Ha alacsonyabb a szükséges rezgésszintnél abban az esetben a szervezet öngyógyulási folyamata nehezebben indul el. Ennek a fokozásában segít a méhek által kibocsájtott 150-300 hertz-es biorezgés, ha legalább 30 percet bent tölt.

Utána kipihentnek, energikusnak fogja érezni magát, emellett még a szorongást is csökkenti.

 

Bejelentkezés: 20 384-2507

Email: sebokmez@gmail.com

További információ itt