TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Webkamera Információk

25 éves a Tourinform Gyöngyös, 15 éves a TDM

 

A Tourinform Iroda legfontosabb feladata a helyi értékek feltárása és közvetítése a helyi lakosság és a turisták felé. Értéke az információnyújtás mellett a személyes kapcsolat lehetősége, a törődés, otthonosság érzésének biztosítása. A Tourinform irodák a Magyar Turisztikai Ügynökség égisze alatt franchise hálózatban működnek, országosan összesen 89 iroda várja a turistákat egységes arculattal.

 

A Gyöngyösi iroda immár 25 éve fontos szereplője a város Fő terének, első „kapuként” fogadva a Gyöngyösre és a Mátrába érkezőket. Széleskörű szolgáltatásokkal igyekszik kielégíteni a betérő helyieket, a belföldi- és külföldi turistákat, illetve számos gyöngyösi és mátrai szolgáltató is fontos együttműködő partnerét látja az irodában. Az információnyújtáson túl, térképek, kiadványok, jegyértékesítés, valamint borshop is várja a Gyöngyösre látogatókat. Arculatával a négyévszakos Mátrát és a mátrai borvidéket igyekszik bemutatni, kocsányos tölgyfa installációjával pedig egy kis természetet is becsempészik az irodába.  Az országosan elérhető közel 90 irodából a gyöngyösi iroda munkája évek óta a legmagasabbra értékelt irodák között szerepel.

 

A tizenöt éve alakult Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület is tulajdonképpen itt, a Fő téri irodában működik. A 2009 nyarán alakult egyesület 22 alapítótaggal jött létre, ma 106 tag dolgozik együtt a Mátra turizmusáért. Közös cél Gyöngyös és a Mátra népszerűsítése, a turizmus versenyképességének növelése, a látogatók megelégedettségének, információkkal való ellátásának biztosítása.

 

Szívvel és hozzáértéssel segítünk!