TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Webkamera Információk

Új tavaszi/nyári humorfesztivál vár – irány Parádsasvár!

 

Még a tavasz sem köszöntött be (bár elég egyértelmű jeleiről a minap írtunk), de lassan itt az ideje megtervezni a nyarunkat is. Ebben segítünk most 3 parádés/parádos programajánlattal.Mindhárom esemény helyszíne otthona Parádsasvár; az Eger és Gyöngyös között található festői község, azon belül pedig a Dumaszínház legújabb, természetközeli rendezvényhelyszíne: a GarázsSasvárA Mátra ölelésében, az egykori üveggyár garázsában alakítottuk ki ezt a fedett, ugyanakkor a természetre nyitott színházunkat. A helyszínünket folyamatosan fejlesztjük, így évről évre egyre izgalmasabb programokkal várjuk majd itt vendégeinket.

Az első (mini)fesztivál május 17. és 19. között lesz, a programban két All stars-szal (Badár-Kőhalmi-Mogács / Kiss Ádám-Ráskó-Szomszédnéni) és egy Duma Jam-mel (Hadházi, KAP, Litkai).

A második egy hónappal később, június 14. és 16. között, a programot az új Hadházi önálló est (Kutyák), egy All stars (Dombi-Kiss Ádám-Musimbe) és egy Duma Swing alkotják.

Augusztus 9. és 18. között pedig jön a DumaSasvár, egy 10 napos monstre humorfesztivál. Az „Egy fesztivál, ami közelebb van a természethez, mint gondolnád” mottójú rendezvényen lesznek önálló estek (Kőhalmi, Hadházi és mások), legendás párosok (Musimbe-LakatosAranyosi-BadárBolondok hajója Mogácscsal és Janklovicscsal) és erős triók is.

A fesztiválról – ahogy az összes GarázsSasvár rendezvényről – a Dumaszínház honlapjának új menüpontjára kattintva találhatsz meg minden fontos információt!

Forrás: https://dumaszinhaz.hu/blog/2024/02/15/uj-tavaszi-nyari-humorfesztival-var-irany-paradsasvar/?fbclid=IwAR1-DDjdANpb45F0E288oP9C-e_5XezN-FPsn82QZDrej0UId7MGAMb2uOM