TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Webkamera Információk

Kapunyitás – Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté

Február 28-án 19 órakor Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté közös estje "Kapunyitás" címmel Gyöngyösön, a Mátra Művelődési Központban!

Miért nem tanítanak meg minket az iskolában arra, hogy hogyan kell elmosni a tepsit, ami nagyobb, mint a mosogató? Mit tegyünk, ha instagramon azt látjuk, hogy a volt osztálytársaink sikeresebbek, mint mi? A dráguló albérlet árak mellett miből finanszírozzuk avokádó fogyasztásunkat? Hogyan találjuk meg az éttermet a legolcsóbb kiszállítással? Miért mossam külön a színeset a fehértől, hogyha nemsokára úgyis beköszönt a klímakatasztrófa? Honnan kellene tudnom ezekre a kérdésekre a választ? Ki készített fel minket ezekre? Lesz-e kijelentő mondat ebben a leírásban?

Kérdések, amikkel a fiataloknak napi szinten szembe kell nézniük. Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté közös estjükben most ezekre keresik a választ. Közben pedig megismertetnek minket a milleniálok hétköznapjaival, az útkeresés nehézségeivel és az önállósággal járó szorongással és pánikkal.
————–

Jegyek kaphatók a Tourinform Irodában (Gyöngyös, Fő tér 10.), a Cézár Travelnél (Gyöngyös, Kossuth út 8.), a Moment Tours Utazási Irodában (Gyöngyös, Barátok tere 10.) és online:
https://dumaszinhaz.jegy.hu/ticketsearch/city/gyongyos
(A nem dumaszinhaz.jegy.hu-n vásárolt jegyekért kezelési költséget számolhatnak fel!)

Helyszín:

Mátra Művelődési Központ, Gyöngyös, Barátok tere 3.

Információk:

Mátra Művelődési Központ

Kategória:

szórakoztató rendezvény

Ez az esemény lejárt

Program ajánlatok

Soha többé shoah 2024.04.16. 17:00 - 2024.06.23. 17:00
Gyöngyös, Mátra Múzeum
további programajánlatok