TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Webkamera Információk

Vár a Mátra a május 1-ei hosszú hétvégén!

Vár a Mátra a május 1-ei hosszú hétvégén! Kapcsolódj ki a gyönyörű tavaszi természetben szabadtéri rendezvényeinken, vagy keress kedvedre való kulturális programot! Ajánlunk neked néhány ötletet:

 

 • ápirilis 28. péntek 19:00
  Nikola Tesla – Végtelen Energia – THE GREAT MUSICAL SHOW Gyöngyösön

  „A kétórás musical show a ma rendelkezésünkre álló legkorszerűbb show technikai elemek alkalmazásával teremti meg azt az egyedi látványvilágot, amely ismét lenyűgöz és elkápráztat, egyben izgalmas zenei és vizuális hátteret ad Tesla életének és a tizenkilencedik század hangulatiságának.”

  https://www.gyongyos-matra.hu/esemenyek/nikola-tesla-vegtelen-energia/

 

 • április 29. szombat 10:00
  Kapcsolódások Napja – Közösségi rendezvények Gyöngyös terein
  „Együtt lenni, kapcsolódni, lassulni, piknikezni, mozogni, alkotni, játszani, fűben heverve zenét, beszélgetéseket hallgatni, kiállításokat nézni. Ezúttal egész nap a vizet ünnepeljük. A Könyvtárudvarban Egészségudvar vár benneteket, szűrésekkel, tanácsadással, beszélgetésekkel, zenével.” Kézművesek, koncertek és térzenék várnak mindenkit.

  https://www.gyongyos-matra.hu/esemenyek/kapcsolodasok-napja-2/

 

 

 

 • április 29. szombat 11:00
  Mátra Ring: kerékpáros teljesítménytúra
  Töltsünk együtt élménydús aktív napokat kerékpáron a barátainkkal, családunkkal! A túrák teljesíthetők országúti, MTB, gravel, fitness, trekking, kerékpárokkal vagy akár e-bike-kal is.

  https://www.gyongyos-matra.hu/esemenyek/matra-ring/

 

 • április 29. szombat 09:00
  Superior Kupa Parádsasvár MTB és terepfutó Challenge
  “Egyre többen a kb. 10 km-es futással indítják a napot majd még bringára is pattanhatnak, hogy teljesítsék a kb. 30 vagy 60 km-es bringatávot… Elsősorban a családokat szeretnék megszólítani és a rendezvényekre invitálni, hiszen a legfontosabb szempont, hogy minden korosztály jól érezze magát és megtalálja a neki legmegfelelőbb versenyszámot.”

  https://www.gyongyos-matra.hu/esemenyek/superior-kupa-paradsasvar-mtb-es-terepfuto-challenge/

 

 

 

 

 

 

 • április 30. vasárnap 11:00
  Sástói Retró Majális
  „Felidézzük a már elfeledett május elseji önfeledt szórakozást, zsíros kenyeret majszolunk és fröccsöt iszunk, amíg a gyerekek körhintáznak! Nem érdemes lemaradni, hiszen népi játékokkal, ugrálóvárral, kézműves foglalkozással, sorversenyekkel, tombolával és sok más meglepetéssel várjuk a majálisozni vágyókat!”
  https://www.gyongyos-matra.hu/esemenyek/sastoi-retro-majalis/

 

 • április 30. vasárnap 10:00 – május 01. hétfő, Majális a Siroki Várban
  „Április 30-án egész napos bábkalanddal, zenével és egy asztali bábelőadással várunk kicsiket és nagyokat a Siroki várba! Ha szeretnél barangolni a török idők nyomán, látogass el hozzánk május 1-jén is!”
  https://www.gyongyos-matra.hu/esemenyek/majalis-a-siroki-varban/