TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

Újabb fejlesztések Mátrafüreden – fókuszban a minőségi családi kikapcsolódás

Az elmúlt esztendőben a Heves Megye Innovatőre Díjat elnyert High-Tech Sportok Bázisa újabb fejlesztései nem csak a csapatépítő trendeket írják felül, de a családok számára is minőségi együttlétet biztosító hétvégi programot jelentenek.

 

A TripAdvisor szerint  immár öt éve folyamatosan a HSB a legjobb vidéki turisztikai attrakció. Ez azt jelenti, hogy a Bázis remekül ötvözi a high-tech extrém, ugyanakkor környezettudatos sportolási lehetőségeket, és a kulturális vagy gasztronómiai élményeket magába foglaló szabadidős programokat.

 

A legújabb TREND, az Európában csak 2020-ban bevezetendő, de Mátrafüreden már elérhető E-coaster – az erdei hullámvasút, melynek fejlesztésében a HSB is aktívan részt vett.

A háromkerekű elektromos meghajtású (3KW!) jármű egyszerre biztosítja a síelésnél megszokott szlalom-, és a hegyikerékpárnál átélhető terepélményt.

Mivel elektromos meghajtású, így nem csak lefelé, hanem felfelé is szlalomozhatunk vele: https://www.youtube.com/watch?v=Rb1GJCyzNlQ

Az E-coaster, több mint egy tricikli, mivel kialakításában a gravitációs pontot a kör belsejébe nyomja, a nyeregben ülő füves terepen szinte lebeg, erősebb terepen pedig tapad, ezzel egészen frenetikus vezetői élményt nyújtva az eszköz használója számára, csupán a testsúly áthelyezése révén.

A forradalmian új elektromos carving coaster biztosan nagy sikerű lesz azon 2000 m alatti sípályákat üzemeltetők körében is szerte a világon, ahol komoly gondokkal küzdenek az egyre kevesebb hó okozta rövidülő szezonok miatt.  Számukra ez egy igazi lehetőség lesz arra, hogy a fennmaradó 8 hónapban is üzemeltetni tudják a sípályáikat.

A túrák már elérhetők a HSB-nél.

További 300 féle program cégeknek és kikapcsolódni vágyóknak: https://hsb.hu/uploads/csapatepites.pdf