TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

Újabb érdekes részletek a szombati, DÍJTALAN belépéssel csábító “VISZLÁT NYÁR!” rendezvényről

Legyél az élmények részese égen-földön!

 

Azonosítható” Repülő Tárgyak megfigyelésére lesz lehetőséged a Mátra felett, hiszen 2 részletben is megcsodálhatóak lesznek a légi bemutatók a Pipishegyi Sportrepülőtéren!

 

I. Mátrai Drónrajzás! Lehetőséged nyílik egy ügyességi pályán megmutatni drón vezetési gyakorlatodat. Hozd el saját drónodat és mutasd meg a tudásodat!

Nevezni a MAGYAR NEMZETI MENTŐDRÓNPILÓTÁK EGYESÜLETE sátránál lehet 12:00 óráig. Verseny időpontja: 12:30! Nyeremények: értékes ajándékutalványok! 

 A rendezvény ideje alatt előre kijelölt pályán lehet sparkokat kipróbálni, amely csak földközeli repülést jelent. Drón versenyt szintén a földközeli pályán szervezzük! 

 

 Ha TE is kijössz a hegyoldalba, jókat ehetsz s ihatsz majd, ha meglátogatod az “utcai kaja utcát”, ahol igényes Street Food falatokban dúskálhatsz: többek között itt lesz a KOLBICE és a RETRO STREET ICE! Hot-dog, hamburger, lángos, édességek és megannyi italkínálat, mellyel leöblítheted a finom falatokat!

 

A koncert-élmény keresés is kipipálva: kicsiknek az Alma Együttes, nagyoknak pedig Molnár Ferenc Caramel és az Empty Pubs zenekar énekel majd, kiváló hangosítás mellett!

 

Valamint ha repülni nem mersz, a földön is mozoghatsz: ne lepődj meg, ha szembe jön egy vidámpark, ahol akár az UFO körhintára is “átszállhatsz”!

További részleteket itt találod:  https://www.gyongyos-matra.hu/esemenyek/viszlat-nyar/