TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Webkamera Információk

Új szín Gyöngyösön: Kékes Zöld!

2024-ben új ízek és új élmények várnak rád Gyöngyös központjában! Találkozzunk a Kékes Zöld világában, ahol az ízek és a közös pillanatok harmóniája kap hangsúlyt, mindezt szeretettel tálalva.

 

Január 13-tól tárt ajtókkal várja a gasztronómiai és közösségi élményekre vágyó vendégeinket a Fő tér 7. szám alatt, a Kékes Étterem hagyományos értékeit megőrizve, egy frissebb, lendületesebb, szélesebb palettával, melyben mindenki megtalálja majd a kedvencét. Hetente megújuló napi menükkel, egy rendkívül változatos a’la carte étlappal, ahol a reform ételektől vagy frissensültektől kezdve, pizzákon és hamburgereken át még egy változatos kínálatú salátabárral is készültek, ahol egyedileg állíthatja össze a szimpatikus variációkat.

 

Nem csupán étteremként, hanem egy közösségi találkozóhelyként várják a betérőket, hogy egy helyen élhessék át az ízek gazdagságát és a jó társaság varázsát. Szeretettel várunk mindenkit január 13-tól a Kékes Étterem helyén, letisztult formavilággal, modern és megújult koncepciókkal, programokkal.

Új ízek és új élmények, Gyöngyös központjában a Kékes Zöldben, szeretettel tálalva!