TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

Új élmények a borzongás híveinek – Betyáros zombiharc a Mátrában

Bár elsősorban csapatépítő játékként fejlesztették az USA-ban, minden bizonnyal a nagykamasz gyereket nevelő családok is örömmel játszanak majd a mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa által importált új játékkal. Az interaktív horrorszínházként definiált többszereplős, szabadtéri stratégiai játék nem csak a túlvilági lények megszállottjait, hanem a harcosabb kedvű, a lézerfegyveres attrakciók iránt érdeklődőket is új élménnyel gazdagítják.


A kerettörténetben a George A. Romero író, filmrendező által kultikussá tett zombikról kialakult kép és ismeretanyag a mátrai betyárok misztikumával egybeforrva izgalmas, elsősorban felnőtteknek szánt játékot eredményez. Mivel a horrorfilmek világa kimondva, vagy kimondatlanul számos kamaszt is foglalkoztat, ebben a játékban a kivitelezés árnyaltsága és kifinomultsága miatt ők is részt vehetnek.

 

Az elmúlt esztendőben a Heves Megye Innovatőre Díjat elnyert High-Tech Sportok Bázisa ismét gondoskodott arról, hogy ne csak a munkahelyi kollektívák, de a családok is formabontó módon tölthessék együtt az időt a Mátrában, ahelyett, hogy tovább kockulnának otthon a laptopok és mobiltelefonok előtt.

További információ az egyedülálló mátrai programról:  https://hsb.hu/matrafured-turak/zombi-tag