TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

Tisztújítás után: menedzserből elnök

 

Tisztújító közgyűlést tartott a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület. Az elnöki tisztséget Benkő Béla tölti be immár, az elnökségben is változások történtek.

Az Avar Hotelben megtartott közgyűlésen a tagság megválasztotta a TDM új vezetőségét. Az elnöki tisztséget a TDM-ben eddig turisztikai menedzserként dolgozó Benkő Béla látja el.

Az alelnök Dr. Bujdosó Zoltán, az Eszterházy Károly Egyetem Károly Róbert Campus főigazgatója.

Az elnökség tagjai:

Dobre-Kecsmár Csaba – Egererdő Erdészeti Zrt. vezérigazgató

Nehéz Tamás – Hotel Avar igazgató

Babiczki László – Mátrai Borászok Egyesületének elnöke

Jaros Péter – Mátra Biker SC alelnök

 

Utóbbi két szakember az előző elnökségben is dolgozott.

A tisztújítás kapcsán Benkő Béla hangsúlyozta: külön is, személyesen is köszönet illeti a tisztségeikről leköszönt korábbi vezetőket, Nagy Róbert elnököt, Szókovács Péter alelnököt, valamint Dinya Anikó és Palik Tibor elnökségi tagokat.

Mint Benkő Béla fogalmazott: a TDM a megkezdett úton halad tovább, fő cél a korábbi fejlesztési projektek folytatása, kihangsúlyozva az aktív turizmust, illetve erősítve Gyöngyös látogatottságát.

A szervezet a jövőben is az együttműködésen alapuló, széles bázison nyugvó és szakmailag megalapozott munkát helyezi előtérbe, ebben számít a tagságra, s mindenki másra is, aki a Mátra turizmusában érdekelt.

A Mátra felkerült a hazai turisztikai térképre, immár az a reális cél, hogy megerősítse pozícióit a turisztikai piacon is – jegyezte meg az új elnök, megismételve, hogy a Mátrán belül Gyöngyös pozícióit is szükséges erősíteni.

A már kipróbált és jól működő, bevált eszközök alkalmazása mellett az új menedzsment némiképp új szemlélettel, erősebb marketing-fókuszú lépésekkel is igyekszik tovább erősíteni a hazai turisztikai kínálatban immár kiemelkedő helyen álló Mátra további fejlődését – tette hozzá.