TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk WEBKAMERA

Szurkolói LEDFAL-terasz és Darts focibajnokság Mátrafüreden

A futball világbajnokság alatt színvonalasan kialakított szurkolói teraszon élvezheti a legjobb meccseket az a Mátrafüredre látogató focidrukker, aki jobban szeret társaságban szurkolni kedvenc csapatának.

Június közepétől Mátrafüreden, a 4 Évszak – Palóc Bistorantban igényesen kialakított, sok focis extrával ellátott, óriás ledfalas szurkolói terasz várja a focirajongókat. Az óriás ledfalat a gyöngyösi kézilabda csapat jóvoltából a Radír Produkció üzemelteti. A meccsek 16 és 20 órakor kezdődnek, a nézők akár az erdei kisvasutat is igénybe vehetik, amely 14 és 17.30-kor indítja szurkolói járatait Gyöngyösről. A menetjegy ára 600 Ft, a jegyért cserébe pedig a szurkolói teraszon egy pohár sör várja a szurkolót. A visszaút sem akadály, mert a rendezők a helyi taxitársasággal megegyezve csapatos taxijáratokat indítanak, így a viteldíj már 400 Ft-tól elérhető.

A teraszon vacsorázási lehetőség, VB BBQ ételek, akciós italválaszték, darts foci- és csocsóbajnokság is várja az érdeklődőket. Sörivóverseny, Arany ászok góltotó és további csapatépítő játékok színesítik a terasz programját. Érdemes előre asztalt foglalni (20/4494444), hogy a lehető legjobb helyekről lehessen élvezni és átélni a meccshangulatot.

További információk: http://www.palocetterem.hu/vb-terasz.html

4 Évszak Palóc Bistorante

Mátrafüred, Parádi út 8.

Étterem: Kedd-Vasárnap: 11.30-21.00
Kávézó & Bár: Kedd – Vasárnap: 09.00-21.00
Hétfőn zárva tartunk.
37/630-863; info@palocetterem.hu

Program ajánlatok

Múzeumi Zenés Délutánok 2018.10.20. 17:00 - 19:00
Gyöngyös, Mátra Múzeum
további programajánlatok