TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

Országos szakmai Nívódíjjal ismerték el a „Muzsikál az erdő”-t

2019. április 3-án a Magyar Fesztivál Szövetség debreceni közgyűlésén átadták a Beke Pál Nívódíjakat, melyeket a 225 taggal rendelkező Magyar Fesztivál Szövetség ítél oda a minősített fesztiválok közül azoknak, amelyek szakmai szempontból magas színvonalú, emlékezetes és a közösséget építő fesztivált hoztak létre.

A díjat Szabó Lajos, a Muzsikál az Erdő Alapítvány elnöke és Matúz Viktória, a Muzsikál az Erdő Alapítvány titkára vette át. Márta István, a Magyar Fesztivál Szövetség elnöke és Elekes Zoltán, a Magyar Fesztivál Szövetség alelnöke nyújtotta át a különleges élményt nyújtó fesztiválnak a magas színvonalú szakmai munkáért és jelentős közösségi tevékenységért járó elismerést.

A díj odaítélésének indoklása: „A Beke Pál Nívódíj tisztelgés az elkötelezett közösségi ember, népművelő előtt és tisztelgés a 2018-as fesztiválok emlékezetes szakmai eredményei előtt.” Beke Pál, művelődéskutató, a magyar közművelődés meghatározó személyisége, a szakmai minőségi művelődés képviselőjének tiszteletére 2018-ban alapította szakmai díját a Magyar Fesztivál Szövetség, melyet évente ítél oda.

A Nívódíjat idén a VeszprémFeszt, a PanyolaFeszt, a Bach mindenkinek és a „Muzsikál az erdő” vehette át.