TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Webkamera Információk

Olimpiai válogatott kerettagtól, Hegyi Norberttől tanulhatunk sportlövészetet a mátrafüredi lőtéren

 

Hegyi Norbert sportlövő, a Magyar Olimpiai Válogatott kerettagja 2020 márciusában megnyitotta a lőteret Mátrafüreden. A létesítmény a harmadik lőtér Magyarországon, amely megfelel a nemzetközi szabályoknak. A koronglőtér olimpiai trap és skeet pályája ideális edzési lehetőséget biztosít magyar válogatott sportolóknak.
Amellett, hogy a sportlövők felkészülése zajlik, fontos célkitűzés az utánpótlás nevelése, melyben kitűnő partner lesz a Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és Vadgazdálkodási Szakképző Iskola, melynek képzési struktúrájában szerepel lövészeti gyakorlat. Ennek helyszíne a mátrafüredi lőtér lesz, komoly szakmai irányítással. Azok a fiatalok, akik érdeklődnek a sportlövészet iránt, lehetnek a jövő válogatott versenyzői. A juniorokra vonatkozó professzionális edzésmunka a Magyar Sportlövő Szövetség közreműködésével történik majd.
Természetesen a lőtér kiváló szórakozás az aktív kikapcsolódás felé nyitott helyi lakosok és az ide látogató érdeklődők számára is. Cél, hogy a lőtér újabb programlehetőséget nyújtson Magyarország egyik legnépszerűbb kirándulóhelyén. Az ide látogatók aktív kikapcsolódásként kipróbálhatják a lövészetet, bepillantást nyerhetnek egy több mint 100 éves múltra visszatekintő sportágba.
A lőtér és az ott nyújtott élmények mind-mind hozzájáruljanak ahhoz, hogy az idelátogatók felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak és hírét vigyék ennek a páratlan szépségű, különleges helynek.

Előzetes bejelentkezés és további információ: 20/9674-640, hegyinorbert60@gmal.com