TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

Megjelentek a “Muzsikál az erdő” 2019-es pályázatai

A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat 2019-ben a 16. évadára készül. Fő célja az erdő és a zene – művészet erejével a környezettudatos életvitel, a fenntarthatóság irányába mozdítani a rendezvény résztvevőit.

 

Idén 3 térségben jelentkezik a „Muzsikál az erdő”. Az év első eseménye a „Muzsikál az erdő” a Hírös Városban május 25 – 26. között várja az érdeklődőket a Kecskemét közelében, Lakitelek – Tőserdőn valamint a Nyíri erdőben.

Az év legnagyobb eseménye a Muzsikál az erdő” – Mátrai Művészeti Napok 9 napos programfolyama június 29-e és július 7-e között kerül megrendezésre Tar-Fenyvespuszta, Gyöngyöstarján, Salgótarján-Eresztvény, Abasár, Szentkút, Pásztó-Mátrakeresztes, Szurdokpüspöki, Gyöngyöspata, Gyöngyös-Kékestető helyszíneken.

Ősszel pedig a „Muzsikál az erdő” a Körösök völgyében szeptember 27-e és 29-e között Gyula térségében, Gyula – Városerdőn, valamint Nagyvárad közelében Püspökfürdőn szerveződik.

 

Vegyenek részt irodalmi-, gyermekrajz és fotópályázatokon, melyek részletes kiírását a www.muzsikalazerdo.hu oldalon találják. Hiszen ha „Muzsikál az erdő”, akkor „jókedv, erdei értékek, művészetek, barátság, testi-lelki feltöltődés”!