TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

Még zöldebb a Mátra útja

A Mátrában november 11-én megnyílt az első, 22kw-os elektromos töltőállomás (Ammtron standard E22), melyet a mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa nyitott meg az általa üzemeltetett 4 Évszak Hegyihotel parkolójában.

A 4 Évszak Hegyihotel Budapesttől csupán 80 km-re (1-1,5 órányira) a Kékes lábánál Mátraházán, 715 méterre a tengerszint felett várja kedves vendégeit.

A szeptember 1-jén megnyílt csúcsprogramozott hegyi üdülő nem csak azért nyújt top-élményt, mert 715 méter magasan a Mátra szívében található, hanem azért is, mert az ide szervezett események a hamisítatlan HSB magas minőséget képviselik. A hajdani Telekom VIP üdülőből kialakított, immár a 21. századi, innovatív szemlélettel, high-tech, ugyanakkor nagyon is táj- és természettudatos dizájnnal felruházott komplexumban szeretnék vendégeik számára a környezettudatos gondolkodás fontosságát is hangsúlyozni.

A HSB teljes mértékben környezetbarát eszközök igénybevételével szervezi erdei, hegyi túráit, az általuk használt segway, e-coaster, e-quad, e-ranger, vagy e-bike egyikének sincs károsanyag kibocsátása. Kiemelten fontosnak tartják az erdő védelmét, a természeti környezet megóvását, újonnan nyílt szállodájukat is e szemlélet jegyében működtetik.

E szemlélet bizonyítéka a most megnyitott 22kw-os elektromos töltőállomás is, amelyet a 4 Évszak Hegyihotel parkolójában vehetnek igénybe a hotelvendégek.