TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

Mátrafüred az egyik legnagyobb programkínálatot nyújtó vidéki település jelenleg Magyarországon

Országosan elindult a tavaszi csapatépítő szezon!

Mátrafüreden, az ország leginnovatívabb csapatépítő Bázisán már felkészültek a munkahelyi kollektívák fogadására.

Az idén 10 éves megalapítását ünneplő HSB folyamatosan bővülő kínálatában jelenleg több mint 300 féle program szerepel: https://hsb.hu/uploads/csapatepites.pdf

Az elmúlt esztendőben a Heves Megye Innovatőre Díjat elnyert High-Tech Sportok Bázisa fejlesztései felül írják a korábbi csapatépítő trendeket.
Akik hatékony, kreatív, izgalmas és egyben eredményes megoldásokat keresnek, ezt az ország több pontján is megtalálható (Mátra, Budapest, Balaton), de országos kitelepülést is vállaló HSB-nél egészen biztosan megtalálják.

A TripAdvisor szerint  immár öt éve folyamatosan a HSB a legjobb vidéki turisztikai attrakció. Ez azt jelenti, hogy a Bázis remekül ötvözi a high-tech extrém, ugyanakkor környezettudatos sportolási lehetőségeket, és a kulturális vagy gasztronómiai élményeket magába foglaló szabadidős programokat, amelyeket átültet a csapatépítő tematikákba is.

Tavasztól új, leendő kedvencek is megtalálhatók a Bázis választékában, ilyenek a világon majd csak 2020-ban bevezetendő, de Mátrafüreden már elérhető eszköz az E-coaster (az erdei hullámvasút) a játékok és programok között a WildWest és Hunt Challange vadász szimulátorok, a Munzee (QR kódos éremgyűjtő játék), vagy a vidám pillanatokért felelős BigFootBall (az őrületes óriásfoci).