TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

Matra Resort a legjobbak között Londonban!

Az Emerging Europe szervezet évről évre komplex módon vizsgálja a Kelet-Közép Európai régió üzleti, társadalmi és szociális környezeti projektjeit. A Londonban megrendezett eseményre 10 ország 10 legjobb vállalkozása kaphatott meghívót. A magas presztízsű események a Westminster Palotában és az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) központjában voltak megtartva.

A parádsasvári Matra Resort szenior üdülőhely fejlesztés a rendezvény keretében mutatkozott be az Egyesült Királyságban. A független szakértőkből és nemzetközi üzletemberekből álló zsűri a saját szempont rendszere alapján elemezte ki a régió legígéretesebb projektjeit. Az esemény során önálló kategóriákra lebontva kerültek bemutatásra a legjobbak.  A zsűri által szekciókba meghívott TOP10 leginnovatívabb tevékenységű régiós vállalkozások, most már a Kelet-Közép Európai régió kiválóságainak számítanak.

Dr. Zsarnóczky Martin a Matra Resort projektvezetője elmondta, hogy olyan nívós versenybe bekerülni, amely kapcsán Magyarországról még a Richter Gedeon Nyrt, az EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központja mellett a Matra Resort is díjazott lett, egy fantasztikus eredménynek számít a projekt életében. Szerencsére volt időnk megfelelően előkészülni, hiszen a professzionális partnereinkkel (Bostoni Egyetem, MEREK) már előkészültünk egy hasonló megmérettetésre.

A kiemelkedő eredmények után elkezdődhet a Mátra-vidék nemzetközi vérkeringésbe való bekerülése, amelyből minden helyi turisztikai projekt profitálni fog.  A parádsasvári szenior üdülőhelyfejlesztés komoly előkészületet tudhat magának, így most már hamarosan elkezdődhet a befektetők felkutatása. A Mátra-vidék kétséget kizáróan remek lehetőségeket biztosít, mind a szeniorok, mind a befektetők számára, akik törekednek a professzionalizációra és a magas életminőség elérésére.

forrás: https://kekesonline.hu/2019/07/14/rangos-dijat-kapott-az-idoseknek-tervezett-matrai-udulohely-projekt/

https://emerging-europe.com/awards/