TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

Korrekt Partner védjegyi címet kapott a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület

 

Garancia, bizalom, tisztesség, megbízhatóság, pozitív megítélés. Ezek azok a fő kifejezések, melyek a Korrekt Partner Védjegyet jellemzik. Idén 10 éve már, hogy a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara létrehozta a Korrekt Partner Védjegyi címet a tisztességes kereskedői és szolgáltató magatartás elismeréseként.

A múlt évet is érintő korlátozások miatt az új védjegyesek idén, a kamara Küldöttgyűlésén vehették át a megérdemelt elismerést.

 

Korrekt Partner védjegyi címet vehetett át:

Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület 

Diák-Center Iskolaszövetkezet
Eger Park Hotel Kft.
Madarász-Nagy Nóra – kozmetikus, kéz-és lábápoló a gyöngyösi Nóra Szépségszalon tulajdonosa
MatuHand Kkt TündériennArt Alkotóműhelye – Gyenesné dr. Barna Mariannát és Molnár Tünde
Norbi-Steel Kft.
Sárvári Mariann – grafikus
Szmulai Péter – fotóriporter, esküvői és eseményfotós

A fotón balról jobbra: Benkő Béla (Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület), Harmati Judit (Eger Park Hotel Kft.), Micski Marianna (HKIK Etikai bizottság elnöke) Dr. Bánhidy Péter (HKIK elnöke), Sárvári Mariann (grafikus)

 

A Korrekt Partner védjegyi pályázat egy önértékelésen alapuló, de egy köztestület által ellenőrzött tanúsítási rendszer. Tehát a vállalkozások azok, akik kezdeményezhetik, igényelhetik a védjegy odaítélését és a HKIK Etikai Bizottsága az, aki dönt erről. Azon vállalkozások, akik megfelelnek a felállított szempontrendszernek, díjmentesen csatlakozhatnak a Védjegyesek köréhez. 

Fotó: Szántó György

Forrás: www.hkik.hu