TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

Jobb későn, mint soha – Borshop a Tourinformban

Egy helyen találhatják meg mostantól tizenhat mátrai borász illetve pincészet borait Gyöngyösön, a Fő téri Tourinform Irodában berendezett borboltban.

Borshopot rendeztek be a gyöngyösi Tourinform irodában, ahol a Gyöngyös-Mátra TDM borász tagjainak boraival töltötték fel a rekeszeket. A cél az, hogy a városban itt, egy helyen váljanak elérhetővé a mátrai és gyöngyösi borok a turisták és a borszeretők számára.

Az első számú turisztikai termék a Mátrában a bor. Természetesen az itt élők is rajonganak a desztináció kiváló borai iránt. Viszont az elmúlt időszakban rendre visszatérő hiányosságként vetődött fel, hogy nem lehet mátrai borokat kapni a városban. Ezt a jogos igényt felismerve döntött a Gyöngyös-Mátra TDM a központi helyen lévő irodában a borbolt kialakításáról.

Tizenhat közkedvelt mátrai borász és borászat alkotásai közül válogattak a fő téri iroda előterében kialakított rusztikus ládák feltöltéséhez. Így mostantól nem csak a boros rendezvényeken (például a Gyöngyösi Bornapokon – május 25-27.) juthat a nagyközönség a minőségi termékekhez, de a Tourinform Irodába betérve is válogathat a palackok között.

Legyen az illető japán vagy gyöngyöshalászi.

A gyöngyösi Tourinform Iroda nyitva: hétköznap 8.00-16.00 (június 18-tól: 9.00-17.00).

A gyöngyösi Tourinform Iroda nyitva: hétköznap 8.00-16.00 (június 18-tól: 9.00-17.00).

Program ajánlatok

Terasznyitó kóstolás dűlőtúrával a Dominium pincészetben 2020.07.03. 18:00 - 21:00
Gyöngyös, Farkasmály
további programajánlatok