TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

Ismét Páratlan Páros nagyszülő+unoka akció Parádsasváron

Idén is nagy sikerrel foglalható a nagyszülőkkel együtt utazó unokák kedvezménye a parádsasvári Matra Resort Szenior üdülőhely és idősek otthonai jóvoltából. A főszezonban megvalósuló kedvezményes üdülés és a programok az AuNaturel Vendégházakban és a Mátra Túraközpontban váltható be.

Minden évben újdonsággal rukkol elő a parádsasvári Matra Resort Szenior üdülőhely és idősek otthonai. Bár a Páratlan Páros akció már több éve sikeres, azonban az idei évben a nagyszűlők és az unokák közötti kommunikáció vagy a közös nyaralás megtervezése a fő téma. A nyereményjáték keretein belül megvalósuló akció igénybe vételéhez csupán egy oldalas történetet szükséges névvel, elérhetőséggel eljuttani a matraresort@gmail.com címre. A rövid történetben a COVID19 alatti kommunikációs, kapcsolattartási nehézségek és a közös nyaralás lehetősége a nyerő esemény.

A nyereményjáték 2020. július 30-ig érvényes és az augusztusi főszezonban már le is üdülhető. Természetesen az idei évben is, a Mátrába ellátogató és a nyereményjáték iránt érdeklődő turisták a Gyöngyös-Mátra TDM irodájában is leadhatják az elkészült történeteket.