TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

Az őszi csapatépítők egyik legnépszerűbb helyszíne a Mátra

A mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa formabontó Happy Hütte Party csapatépítő programja egyben az egyik legnépszerűbb is a Bázis kínálatában. Az alkoholfogyasztást is megengedő játék mottója, hogy a játékosok abban felelősségük teljes tudatában vesznek részt, így a tematika nem, hogy nem romboló, de egyenesen építő hatású, pozitív energiákat gerjesztő.

A High-Tech Sportok Bázisa legkedveltebb csapatépítőjében résztvevő cégek munkatársainak nem lesz másnap nemulass e játék miatt, hiszen itt főnöki engedéllyel lehet bulizni úgy, hogy a rá következő napon fittek és aktívak lesznek a csapattagok. A szervezők és a játékosok mindezt előre megfontolt szándékkal teszik a felhőtlen, de tartalmas és kulturált szórakozás jegyében, a kreatív fejlesztésért.

A csapatépítőt azoknak ajánlják, akik a hajnalig tartó céltalan mulatozás helyett bulizni is szeretnének, de másnap is számítanak munkatársaikra a szakmai workshopokon. Ebben az esetben az alkoholt sem mellőző, DJ-s játékok a legjobbak, ha a bulira mint a csapatot összekovácsoló lehetőségre is tekintenek a vezetők. A teljes party-játéknak egy része az oldott hangulatú bulizás, azonban maga a játék több elemből épül fel. Az egyes játékelemek variálhatók, bővíthetők, sorrendjük változtatható, megtalálható a programban többféle ügyességi játék, de a komplett csomagban rajzolás, zene-felismerés, éneklés, táncverseny, memóriajáték, vicces quizjáték is szerepel. A programot a nap legjobb pillanatainak felelevenítése zárja egy „Stand up comedy” keretein belül.

Az elmúlt esztendőben a Heves Megye Innovatőre Díjat elnyert High-Tech Sportok Bázisa fejlesztései kétségtelenül átírják a korábbi csapatépítési trendeket. A „bevállalós” program lényege, hogy pont azt az elemet építi a tematikába, amely egy-egy munkahelyi kiruccanás során általában a legtöbb baj forrása. A felhőtlen, de nem felelőtlen csapatépítés iskolapéldája a Happy Hütte Party!

A HSB 300 féle egyedi programja hónapról hónapra folyamatosan tovább bővül, köszönhetően a rendkívül kreatív és lelkes kollégáknak.