TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

A mátrai 4 Évszak – Palóc Bistorant az étterem héten

2018. október 8-14. között rendezik meg a Dining City Országos Étterem Hét elnevezésű programot, melyen a mátrafüredi 4 Évszak – Palóc Bistorant is részt vesz.

Az étterem a heti menüt Mátrafüred kilátóiról nevezi el, így az autentikus palóc ételek és a 21. századi modern konyha alkotásainak népszerűsítése mellett figyelem irányul a túrázás, természetjárás fontosságára és a település nevezetességeire is. Az elnevezéssel szeretnék a figyelmet felhívni a mátrai táj szépségeire, amelyet a kilátók bármelyikéről meg lehet csodálni egy-egy séta alkalmával.

Az országos étterem hét programjába idén is több mint 100 Top étterem kapcsolódik be. A menük egységesen, fix áron vásárolhatók meg. A rendezvény célja, hogy a minőségi éttermi ellátást azok számára is elérhetővé tegye, akik a hétköznapokban nem tudnak egy ilyen 3-4 fogásos menüsort megfizetni.

Az ORSZÁGOS ÉTTEREM HÉT gasztro-programján az étterem által kínált különleges, 4 fogásos prémium menüket 4.900 Ft-ért lehet megvásárolni. A 4 Évszak Palóc Bistorant egyike a több olyan étteremnek, amelyek megtalálhatóak a Top 50 magyarországi étterem listájában.

Bővebb információ a honlapunkon: www.palocetterem.hu

A 4 Évszak Palóc Bistorant ínycsiklandó PRÉMIUM menüsorai:

Kozmári menü:

Aszaltszilvás libamáj terrine pirított kalácson, gyömbéres fügelekvárral

Zöldbabkrémleves aszalt paradicsommal

Brassói sertésszűz üveguborkával

Kókuszos tápióka puding

Hanák menü:

Házi kacsamell sonka málnás vinegrettel

Marhapofa consume

Szarvastokány kapros túrógombóccal

Banános francia csokitorta