TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

A Mátrában teljesedik ki a karácsonyi varázs

A múlt évben még újdonság volt, idén már újabb szintre lépett a mátrafüredi high-tech céges karácsonyi összejövetelek szervezése. A HSB ajánlata ebben az évben minden eddiginél több izgalmat és hamisítatlan erdei karácsonyi pillanatokat kínál.

A formabontó elemekkel gazdagított adventi hangulatba azon cégek munkatársai kóstolhatnak bele, akik az ünnep fényét a 4 Évszak – Palóc Bistorant és a High-Tech Sportok szervezésében megvalósuló különleges programmal szeretnék emelni. Fennkölt menüsorok, tartalmas, csapatépítéssel is kombinált, egyedülálló programok biztosítják az örök élményt, amit több mint 250 féle indoor és outdoor eseményből lehet kiválasztani.

Az ünnepelni szándékozó munkahelyi kollektívákat egy különleges hangulatú, pazar berendezésű étterem, rendezvény és borterasz várja, ahol az autentikus palóc konyha alapjaiból építkező, de a 21. századi gasztronómiai elvárásoknak is megfelelő kulináris élményt szerezhetnek.  A mátrai borok és ház séfje által komponált ételalkotások mellett a résztvevők high-tech kalandokban is elmerülhetnek, legyen az egy kihívást jelentő segwaytúra, egy jó mókázás a Hütte Partyn, vagy akár egy csapatjáték a frizbi golffal, sőt a legbátrabbak a Mátrai Fanyűvő nyomába eredhetnek a PániqPadláson (hi-tech szabaduló szoba).

Bővebb információt a www.hsb.hu és a www.palocbistorant.hu oldalak rejtenek, bejelentkezni, időpontot foglalni az info@hsb.hu címen és a 20/443-4444 telefonszámon le