TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

Kékesi Vendégház

Kékestető az ország legmagasabb pontja, mint turisztikai látványosság egyedülálló lehetőségeket biztosít arra, hogy az egyéni vagy szervezett formában érkező vendégek megcsodálják a Mátra panorámáját élvezzék a magaslati gyógyhely különleges klímáját és a rengeteg napsütést.

Annak érdekében, hogy az itt-tartózkodás kellemes és kultúrált legyen az ország legmagasabb pontjától pár méterre, közvetlenül a Déli-sípálya mellett épült meg a Kékesi - Vendégház, amely mind külső megjelenésével , mind belső atmoszférájával különleges élményt nyújt .Az egyedileg kialakított épületben található 7 szoba, 2 nappali (tárgyaló) és a speciális fényekkel "felöltöztetett" 50 férőhelyes hangulatos étterem. A Kékesi Vendégházat azoknak ajánljuk, akik igénylik az aktív pihenést, élvezik a természet közelségét, akiknek fontos az egészségmegőrzés, valamint szeretnének nyugodt, kényelmes körülmények között pihenni és mindezek mellett kellemes mátrai ételekkel, különleges italokkal kényeztetni magukat.

Az I. kategóriás Kékesi - Vendégház és ahozzá kapcsolható téli-nyári attrakciók (síelés, motorszán túrák, mountainbike, hegymászás, Torony Kilátó stb.) kiválóan alkalmasak a családi szórakozás mellett vállalati rendezvények, csapatépítő programok, konferenciák, megbeszélések lebonyolítására is.

Felszereltség

Kategória: kategóriajelölés nélkül étterem

Árszínvonal: átlagos

Konyha jellege: magyar