TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Webkamera Információk

5Dudás Borászat

 

Az 5Dudás Borászat értéke a családi összefogásban és az alkotás örömében rejlik. Mivel az borászatban dolgozó mind az öt családtag is különböző, fontos számukra, hogy mindannyian örömmel, mosollyal az arcunkon és szeretettel gazdálkodjunk 50 hektárnyi szőlőbirtokunkon a Mátra csodálatos dombjain.

Boraik ízvilágának kialakításakor is különbözőségük szépségét tartják szem előtt. Modern reduktív feldolgozó üzemük 3000 hl kapacitású, ennek köszönhetjük friss, illatos, ropogós fehérboraikat és a buja kékfrankos rozét. 80 hordós pincéjük a vulkanikus boroknak ad helyet, itt érlelődnek évekig selymes, vulkanikus vörösboraik, melyekről család 5 tagján kívül két borász is szívvel és lélekkel gondoskodik.

Mindenük az együtt töltött pillanatok varázsa, ezért hozták létre az Öntödét, amely kultúrplacc, rendezvényhelyszín és étterem is egyben. Továbbá a legendás farkasmályi borteraszt , nem csak kalandoroknak, valamint a lakáséttermet a meghitt és páratlan íz- és borélményekért. 4 különböző helyszínen 4 különböző borélmény vár!

 

BORKÓSTOLÁS

Borszortiment kóstolása a borászatban

Foglalás: https://5dudasboraszat.com/foglalas/

Felszereltség

Kategória: Rendezvényhelyszín, Borászat