TERMÉSZETI ÉRTÉKEK LÁTNIVALÓK AKTÍVAN A MÁTRÁBAN SZÁLLÁSHELYEK Bor és gasztronómia Információk Webkamera

Operagála

Opera Gála a Zene Világnapjának alkalmából!

Fellép Miklósa Erika, a Magyar Állami Operaház Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magánénekese, Boncsér Gergely, László Boldizsár és Haja Zsolt, a Magyar Állami Operaház kamaraénekesei.

Az est művészeti vezetője Miller Lajos Kossuth-díjas operaénekes, a Nemzet Művésze, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja és Rohonyi Anikó Liszt Ferenc-díjas operaénekes.

A zenekari kíséretet az Egri Szimfonikus Zenekar biztosítja majd, amit Szabó-Sipos Máté Heves Megyei Prima díjas karnagy vezényel.

Az est rendezője Gyöngyös Város Barátainak Köre – az egyesület tagja, Miller Lajos művész úr vezetésével – és a Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. A rendezvény művészeti értéke páratlan, és ezt az értéket most egy fontos ügy szolgálatába szeretnénk állítani.
Gyöngyös Város Barátainak Köre 2003 óta igen jelentős szerepet tölt be Gyöngyös város kulturális életében. A nonprofit közhasznú egyesület működését, az alapszabályukban meghatározott feladatinak megvalósítását – a város és a környező települések lakosságának, a városba látogató turistáknak rendezett színvonalas kulturális előadások belépődíj nélküli látogatását – csak külső forrás segítségével tudja fenntartani. A szeptember 22-én megrendezendő Operagála szervezői úgy döntöttek, hogy az önkormányzat közreműködésével rendezvényüket e nemes cél segítésére ajánlják.

Kérjük, hogy tegye tiszteletét a rendezvényen, ezzel is emelve az est fényét, s lehetősége szerint a gála során a Dr. Fejes András Sport-, és Rendezvénycsarnokban kihelyezett urnákba helyezze el adományát, ezzel is hozzájárulva Gyöngyös Város Barátainak Köre működéséhez és az általa rendezett kulturális események megvalósításához. Gyöngyös Város Barátainak Köre önkéntesei önzetlen munkájukkal és az Önök adományával hozzájárulnak ahhoz, hogy mindenki számára elérhetővé váljon és belépődíj nélkül látogatható maradhasson minden általuk megvalósított magas színvonalú kulturális rendezvény.
A rendezvényre a belépés díjtalan!

Jegyek korlátozott számban igényelhetők a Mátra Művelődési Központ Információs pultjánál 2019. szeptember 10-től.

Helyszín:

Gyöngyös, Fejes András Sport-, és Rendezvénycsarnok

Információk:

Fejes András Sport-, és Rendezvénycsarnok

Kiss Péter u. 2.

Kategória:

koncert

Ez az esemény lejárt

Program ajánlatok

KALANDOZÁSOK A DÉL-MÁTRÁBAN 2020.06.05. 13:00 - 18:00
Mátrafüred, Harkály Ház udvara
további programajánlatok