Naturerlebnisse Sehenswertes Aktivitäten Unterkunft Wein und Gastronomie Information WEBCAM

Kékes Gasthaus

Kékestető az ország legmagasabb pontja, mint turisztikai látványosság egyedülálló lehetőségeket biztosít arra, hogy az egyéni vagy szervezett formában érkező vendégek megcsodálják a Mátra panorámáját élvezzék a magaslati gyógyhely különleges klímáját és a rengeteg napsütést.

Annak érdekében, hogy az itt-tartózkodás kellemes és kultúrált legyen az ország legmagasabb pontjától pár méterre, közvetlenül a Déli-sípálya mellett épült meg a Kékesi - Vendégház, amely mind külső megjelenésével , mind belső atmoszférájával különleges élményt nyújt .Az egyedileg kialakított épületben található 7 szoba, 2 nappali (tárgyaló) és a speciális fényekkel "felöltöztetett" 50 férőhelyes hangulatos étterem. A Kékesi Vendégházat azoknak ajánljuk, akik igénylik az aktív pihenést, élvezik a természet közelségét, akiknek fontos az egészségmegőrzés, valamint szeretnének nyugodt, kényelmes körülmények között pihenni és mindezek mellett kellemes mátrai ételekkel, különleges italokkal kényeztetni magukat.

Az I. kategóriás Kékesi - Vendégház és ahozzá kapcsolható téli-nyári attrakciók (síelés, motorszán túrák, mountainbike, hegymászás, Torony Kilátó stb.) kiválóan alkalmasak a családi szórakozás mellett vállalati rendezvények, csapatépítő programok, konferenciák, megbeszélések lebonyolítására is.

Ausrüstung

Kategorie: ohne Bezeichnung Restaurant

Preisniveau: normal

Charakter der Einrichtung: Verplegungsmöglichkeit Wandermöglichkeiten ellegant, Sonstige Sportmöglichkeiten

Stil der Küche: ungarisch

Zahlungsmöglichkeiten: SZÉP-Karte, Erzsébet Karte